linkedIn

Γιώργος Γούλας

Career Advisor, Coach & Trainer

Επαγγελματικός Προσανατολισμός, Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας, Coaching & Εταιρικές Εκπαιδεύσεις.

Συνεργάτης E-Learning ΕΚΠΑ

 

 

 

Το LinkedIn άλλαξε για πάντα:

Ø  Τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η εύρεση, η προσέλκυση και η πρόσληψη του ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως.

Αγγελίες, μηνύματα διερεύνησης ενδιαφέροντος, έρευνα για ικανά στελέχη για την κάλυψη μελλοντικών αλλαγών κ.ά., λαμβάνουν χώρα σε μεγάλη κλίμακα, μέσα από την πλατφόρμα.

Ø  Τον τρόπο εργασίας των στελεχών που αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό, όπως τα στελέχη τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού (HR Recruiters) και τα στελέχη εταιρειών εύρεσης στελεχών (executive search, headhunters κλπ.). Η ίδια η πλατφόρμα μας ενημερώνει ότι το 87% των recruiters παγκοσμίως χρησιμοποιούν καθημερινά το LinkedIn.

Ø  Τον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες γνωρίζονται, αλληλεπιδρούν και ανταλλάσσουν υπηρεσίες.

Μέσα από το LinkedIn, οι επαγγελματίες μπορούν να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους (networking), να προωθήσουν αποτελεσματικά τον εαυτό τους για την επίτευξη επαγγελματικών στόχων και να πετύχουν πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών.

Για να αποκτήσεις πρόσβαση στο πλήρες άρθρο κάνε κλικ στο παρακάτω κουμπί

Κάνε κλικ εδώ για πρόσβαση στο άρθρο

Δωρεάν Πλατφόρμα
E-Learning ΕΚΠΑ

Το E-Learning του ΕΚΠΑ εγκαινιάζει μία νέα πλατφόρμα (https://free.elearningekpa.gr) η οποία είναι αποκλειστικά για εγγεγραμμένους χρήστες και περιέχει δωρεάν περιεχόμενο σχετικά με επίκαιρα άρθρα / μελέτες καθώς και επιμορφωτικό υλικό σε επιλεγμένες θεματικές ενότητες προγραμμάτων.

Ποιος μπορεί
να εγγραφεί;

Στην πλατφόρμα μπορεί να εγγραφεί ο καθένας καθώς δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός. Το μόνο που απαιτείται είναι να κάνετε είσοδο (sign in) χρησιμοποιώντας ένα username και ένα password της επιλογής σας.