symvoules_gia_neous_epimelites_keimenwn

 

Tο πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (E-Learning) του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο της παρουσίασης της επιμέλειας κειμένων ως ενός κλάδου επαγγελματικού προσανατολισμού, προσφέρει για κάθε ενδιαφερόμενο ελεύθερη πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό με τίτλο «Συμβουλές για Νέους Επιμελητές Κειμένων: Η Εργασιακή Καθημερινότητα και το “μπλοκάκι”».

 

Το εκπαιδευτικό υλικό «Συμβουλές για νέους επιμελητές κειμένων: Η εργασιακή καθημερινότητα και το “μπλοκάκι”» είναι σχεδιασμένο ειδικά για εργαζόμενους που σκέφτονται να προσανατολιστούν στο χώρο του βιβλίου και ειδικά στην επιμέλεια κειμένων για ανεύρεση νέας εργασίας. Ως ένας κλάδος που κατά συντριπτική πλειονότητα απασχολεί ελεύθερους επαγγελματίες, που εργάζονται από το σπίτι, και όχι μισθωτούς υπαλλήλους, μπορεί να αποθαρρύνει εύκολα τους νέους επαγγελματίες ή να τους εκθέσει σε κινδύνους και παγίδες που αφορούν ένα εύρος θεμάτων, από την εξασφάλιση έργων, το φορολογικό και ασφαλιστικό καθεστώς και τη διαδικασία λήψης των αμοιβών έως τη διαχείριση των πόρων και του προσωπικού χρόνου. Το υλικό παρουσιάζει όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κλάδου, απευθυνόμενο τόσο σε όσους σκέφτονται να εισέλθουν σε αυτόν όσο και στους νέους επαγγελματίες, ώστε να θέσουν ισχυρότερες βάσεις στην επαγγελματική εξέλιξή τους, να αποφύγουν λάθη και να αποκτήσουν ωφέλιμα πρακτικά εφόδια για την είσοδο και την παραμονή τους στον κλάδο.

 

Το υλικό χορηγείται μέσω ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας και είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να καθοδηγεί τη μελέτη χωρίς να απαιτείται εκπαιδευτική υποστήριξη.

 

Η ολοκλήρωση της μελέτης δεν συνοδεύεται από κάποιο Πιστοποιητικό ή βεβαίωση Συμμετοχής.

Κάνε κλικ εδώ για πρόσβαση στο περιεχόμενο

Εγγράψου εντελώς Δωρεάν στην Πλατφόρμα του E-Learning ΕΚΠΑ free.elearningekpa.gr
και απόκτησε ελεύθερη πρόσβαση σε επιλεγμένο περιεχόμενο (επιμορφωτικό υλικό, άρθρα, κ.ά)