Δωρεάν Πλατφόρμα E-Learning ΕΚΠΑ

Το E-Learning του ΕΚΠΑ εγκαινιάζει μία νέα πλατφόρμα moodle με δωρεάν περιεχόμενο

Συνδρομητική
Ποιος μπορει να εγγραφει

Στην πλατφόρμα μπορεί να εγγραφεί ο καθένας καθώς δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός. Το μόνο που απαιτείται είναι να κάνετε είσοδο (sign in) χρησιμοποιώντας ένα username και ένα password της επιλογής σας.

Συνδρομητική
Περιεχομενο πλατφορμας

Στην πλατφόρμα θα βρείτε δωρεάν πρωτότυπο επιμορφωτικό υλικό σε επιλεγμένες θεματικές ενότητες προγραμμάτων καθώς και άρθρα / μελέτες σε διάφορους τομείς (δια βίου μάθηση, κοινωνία ,οικονομία, τεχνολογία, πολιτισμός, περιβάλλον , υγεία, φιλοσοφία κ.ά ).

Συνδρομητική
Ευκολη και Γρηγορη προσβαση απο οπου κι αν βρισκεσαι

Κάνε δωρεάν την εγγραφή σου στο πεδίο που επιθυμείς (άρθρα/μελέτες/ επιμορφωτικό υλικό προγραμμάτων) και ξεκίνα τη μελέτη σου είτε από το κινητό σου είτε από τον υπολογιστή σου.

Συνδρομητική
Συντακτες / Αρθρογραφοι

Πρωτότυπο περιεχόμενο σε επίκαιρα θέματα με την εγκυρότητα της Επιστημονικής Ομάδας του E-Learning του ΕΚΠΑ.Άρθρα-Μελέτες


Σχετικά με εμάς

Το E-Learning του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2001 και έχει προσφέρει από τότε πάνω από 550 προγράμματα επιμόρφωσης στην ελληνική και αγγλική γλώσσα με περισσότερους από 150 Καθηγητές του Ιδρύματος να συμμετέχουν στην ανάπτυξη και την υλοποίησή τους, ενώ έχουν επιμορφωθεί περισσότερα από 175.000 άτομα. 

Το E-Learning του ΕΚΠΑ λειτουργεί υπό την οργάνωση και επίβλεψη του Ομ. Καθηγητή Οικονομικών του ΕΚΠΑ, Π.Ε. Πετράκη, Επιστημονικού Υπευθύνου του Προγράμματος.